Direktflyg från Göteborg till Grekland

Nu när vi är inne i den absolut mörkaste perioden på året är det kanske inte så konstigt att man börjar funderar på att resa någonstans. Och om man nu ska spendera sina sparpengar och sina semesterdagar på en resa till värmen så vill många att resan i sig ska vara så smidig som möjligt. Ett sätt att slippa krångel är att fokusera på resmål som har direktflyg från Göteborg. Ett exempel på resmål som man kan ta sig till direkt från Göteborg är många av Greklands öar.

Apollo flyger direkt från Göteborg till bland annat Karpathos, Kefalonia, Korfu, Kos, Kreta, Lefkas, Samos, Parga, Skiathos och Zakynthos. Även Ving har direktflyg till bland annat Rhodos och Kreta.

Det finns även andra fördelar med att åka charter, om allt man nu vill är att ha en enkel och bekväm semester. För även om man kan välja att enbart köpa en flygstol via charterbolagen, så har de ofta väldigt bra priser på resa plus hotell. Och om man nu får utslag av hela chartergrejjen, så kan man faktiskt välja att strunta i transfern, utflykterna och informationsmötena och sköta sig själv.

En annan fördel är att antalet val när det gäller hotell blir begränsat till ett greppbar skara hotell, och inte som annars, om man reser helt på egen hand, då varenda hotell på resmålet är ett alternativ.

No comments: